Platschef Jönköping

Vill du vara med i den fortsatta utvecklingen av stadsdelen Munksjöstaden?

 Case_Munksjon_01-webb

Vi söker Platschef till Jönköping

Gärahovs Bygg AB utför allt ifrån mindre renoveringar till totalentreprenader med idéförslag och projektering. Genom att vara lyhörda för kundernas önskemål har Gärahovs Bygg AB sedan starten 1997 haft en stadig expansion. Vi omsätter idag ca 900 mkr och har ca 150 anställda. Gärahovs Bygg AB har huvudkontor i Vaggeryd med gemensam kalkyl- och ekonomiavdelning samt filialer i Jönköping, Stockholm, Malmö, Linköping och Värnamo. Vi jobbar med nybyggnationer och renoveringar och har uppdrag i hela södra Sverige.

Vi på Gärahovs Bygg är i ett expansivt skede och söker nu en Platschef till filialen i Jönköping. Du blir en nyckelposition i företaget med möjlighet att utvecklas in din roll tillsammans med Projektchef och övrig organisation. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete i ett drivande byggföretag som sätter kunden och kvalitén i stort fokus. För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas på arbetet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som platschefen hos vår kund har du en nyckelposition i dina projekt och du ansvara för all verksamhet på byggarbetsplatsen. Du har en eller flera arbetsledare till din hjälp beroende på projektets storlek. Din roll är att leda och styra produktionen, ansvara för planering, produktionsförberedelser, genomförande och produktionsavslut samt ekonomi och budget ansvar.

Kvalifikationer
Vi tror att du idag arbetar i en likvärdig tjänst. Du har hög kompetens inom byggbranschen med flerårig branscherfarenhet varav minst 5 år som arbetsledare eller liknande arbete. Meriterande är erfarenhet som platschef för större byggprojekt.
Du har goda kunskaper om byggteknik och produktion. Är du utbildad byggnadsingenjör är det meriterande men inget krav. Har du IT-kunskaper inom projektprogrammet Byggsamordnaren samt Bluebeam är det meriterande. Svenska och engelska i tal och skrift krävs för tjänsten.

Personliga egenskaper
För att lyckas i tjänsten bör du ha goda ledaregenskaper. Du uppträder affärsmässigt och har lätt för att bygga upp och underhålla kundrelationer. Du arbetar strukturerat, drivande och är kvalitetsmedveten. Du kompromissar inte med uppställda kvalitetsmål i slutprodukten. Du är som person strukturerad och kan med god framförhållning ha överblick gällande projektet. Förmågan att tänka igenom ett beslut och se konsekvenserna är en viktig egenskap. Vi uppmuntrar eget initiativ och drivkraft. Hos oss står engagemang och arbetsglädje i fokus. Det är viktigt att du är en engagerad ledare som har förmåga att få medarbetare att växa och gå mot gemensamma mål.

Information om tjänsten
Johan Gustafsson, Projektchef Jönköping, 070-293 79 29
Susanne Malmquist, HRchef, 076-046 22 32

Ansökan av tjänsten gör du snarast, dock senast 2016-02-29 genom att maila in din ansökan till ansokan@garahovsbygg.com. Märk ansökan ”Platschef Munksjöstaden”.