Arbetsledare Jönköping

Vill du vara med i den fortsatta utvecklingen av stadsdelen Munksjöstaden?

Case_Munksjon_01-webb

Vi söker Arbetsledare till Jönköping

Gärahovs Bygg AB utför allt ifrån mindre renoveringar till totalentreprenader med idéförslag och projektering. Genom att vara lyhörda för kundernas önskemål har Gärahovs Bygg AB sedan starten 1997 haft en stadig expansion. Vi omsätter idag ca 900 mkr och har ca 150 anställda. Gärahovs Bygg AB har huvudkontor i Vaggeryd med gemensam kalkyl- och ekonomiavdelning samt filialer i Jönköping, Stockholm, Malmö, Linköping och Värnamo. Vi jobbar med nybyggnationer och renoveringar och har uppdrag i hela södra Sverige.

Vi söker nu ytterligare Arbetsledare med flera års erfarenhet inom byggbranschen till vår filial i Jönköping.
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete i ett drivande byggföretag som sätter kunden och kvalitén i stort fokus. För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas på arbetet.

 Huvudsakliga arbetsuppgifter
Tjänsten innebär planering och ledning av den dagliga produktionen. Produktionsledningen innefattar varierade arbetsuppgifter såsom t.ex. personalledning, arbetsberedning, arbetsmiljöfrågor och kvalitetssäkring. Du har nära samarbete med produktion, hantverkare och underentreprenörer.

Kvalifikationer
Du skall ha minst 3 års yrkeserfarenhet inom byggbranschen. Meriterande är erfarenhet från nyproduktion av större entreprenadprojekt. Arbetet kräver att du är produktionsinriktad och kvalitetsmedveten.

Personliga egenskaper
Som person ska du ha god samarbetsförmåga och vara strukturerad samtidigt som du är flexibel och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Du kan på ett bra sätt upprätta och behålla god kontakt med såväl medarbetare som beställare. Du är van att ta stort ansvar för arbete i projekt med krav på hög kvalitet och ser god service som en självklarhet.
Vi uppmuntrar eget initiativ och drivkraft. Hos oss står engagemang och arbetsglädje i fokus. Det är viktigt att du är en engagerad ledare som har förmåga att få medarbetare att växa och gå mot gemensamma mål. Att leda andra människor ser du som en självklarhet.

Information om tjänsten
Johan Gustafsson, Projektchef Jönköping, 070-293 79 29
Susanne Malmquist, HRchef, 076-046 22 32

Ansökan av tjänsten gör du snarast, dock senast 2016-02-29 genom att maila in din ansökan till ansokan@garahovsbygg.com. Märk ansökan ”Arbetsledare Munksjöstaden”.